Gündem Seferler normale döndü!

Seferler normale döndü!

Paylaş
Seferler normale döndü!

Bağcılar-Kabataş arasında bulunan tramvay hattının Pazartekke durağında sabah 09.30 sıralarında tramvaya enerji sağlayan kataner teli koptu. Yolda kalan vatandaşlar tramvay hattı kullanılarak otobüslerle taşınınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Yaklaşık 4 saat süren aksaklığın ardından seferler normale döndü

İstanbul Ulaşım A.Ş'ye bağlı bakım ekipleri olay yerine gidip kopan teli ve yan yatan direği düzeltmek için seferleri durdurdu. Bunun üzerine hem Bağcılar hem de Kabataş yönüne tramvay seferi yapılamadı. Tramvayda bulunan yolcular araçlardan inerek metrobüs, dolmuş ve taksilere yöneldi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10972","10972","201309","10972-1.jpg");

Tramvay duraklarına koşan vatandaşlar ise güvenlik görevlileri tarafından diğer toplu ulaşım araçlarına yönlendirildi. Çalışmanın uzaması üzerine saat 10.00'da seferler Bağcılar-Cevizlibağ ile Çapa-Kabataş arasında açıldı. Topkapı ve Pazartekke duraklarını kullanarak Cevizlibağ ve Çapa duraklarına ulaşmak isteyen vatandaşlar için ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüsler devreye girdi. Bu güzergahı kullanmak isteyen vatandaşlar otobüslerle tramvay hattı kullanılarak taşındı. Tramvay durağında seyreden ve içerisinde çok sayıda vatandaşın bulunduğu otobüsler ilginç görüntüler oluşturdu.

Yaklaşık 4 saat süren aksaklığın ardından tramvay seferleri, normale döndü.

Haberin Devamı

Pazartekke bölgesinde meydana gelen elektrik arızası, ekiplerin müdahalesiyle giderildi.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10972","10972","201309","10972-1.jpg");