Magazin Sefirin Kızı dizisi yakında başlıyor

Sefirin Kızı dizisi yakında başlıyor

Paylaş
Sefirin Kızı dizisi yakında başlıyor

Engin Akyürek hayranları 'Sefirin Kızı' diziyle ilgili her hangi bir paylaşım yapılmamasına karşı tepkilerini sosyal medyadan dile getiriyor. Merakla beklenen diziden detayların yakın zamanda izleyiciyle paylaşılması bekleniyor.

Yapımına O3 Medya ve NGM’’nin birlikte imza attığı Star Tv’nin yeni sezondaki iddialı projelerinden ‘Sefirin Kızı’nın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Haberin Devamı

Tanıtım yayınlanır yayınlanmaz, Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını harekete geçirdi.

Merak uyandıran tanıtım kısa sürede İspanyolca, İngilizce, Arapça, İtalyanca başta olmak üzere bir çok dile çevrilerek dünyada büyük ilgi gördü.

‘Sefirin Kızı’nın çekimleri Balkanların yeni gözdesi Montenegro’da devam ediyor.

Sonbahar yağmurlarına denk gelen çekimler, turistlerin akınına uğrayan Kotor, Budva, Petrovic ve Cetinje’nin ünlü meydan ve sokaklarında gerçekleştirildi. Yağan Yağmur ve serin havaya rağmen dizinin başrol oyuncuları Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu sıcak tavırları ile göz doldururken ikiliye ilgi ise büyüktü.

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı” yakında Star’da.

Haberin Devamı

Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in ilk kez partner olarak izleyicinin karşısına çıkacağı dizinin tanıtımı büyük merak uyandırırken sosyal medyanın da gündemi oldu.

Ege’de yaşanan destansı bir aşk hikayesinin anlatıldığı “Sefirin Kızı’nın yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak otururken senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü anlatımı ile “Sefirin Kızı” çok yakında Star’da.