Gündem Şehidi askere böyle uğurlamışlar

Şehidi askere böyle uğurlamışlar

Paylaş
Şehidi askere böyle uğurlamışlar

Şehidi askere böyle uğurlamışlar


?

Mardin’de mayın patlaması sonucu şehit düşen Jandarma Komando Er Barış Akkabak’ın acemi birliğine gitmeden önceki asker eğlence görüntüleri ortaya çıktı.

Geçtiğimiz cumartesi günü Mardin’in Midyat ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Barış Akkabak’ın (20) Antalya’nın Serik ilçesi Gökveliler Mahallesi’ndeki dede evine taziye ziyaretleri devam ediyor. Hem anne hem baba olduğu torununu kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan 78 yaşındaki dede Ramazan Akkabak ile 77 yaşındaki anneanne Havva Akkabak, kurulan çadırda taziyeleri kabul ediyor. Barış’ın 2.5 yaşında kaybettiği annesi Kadriye Akkabak’ın yanındaki mezarı da dua etmek isteyenler ile doluyor. Dede Ramazan Akkabak ile diğer torunları ve Barış’ın arkadaşları, şehidin Türk bayrağı ve Antalyaspor kaşkolünün bağlandığı mezarını ziyaret ederek dua etti.

En büyük hayali tanımadığı iki erkek kardeşi ile asker dönüşü bir araya gelmek olan Barış’tan geriye ise askere giderken düzenlenen asker eğlencesinde dede ve anne annesi ile karşılıklı oynadığı görüntüler kaldı. Barış’ın şehit olduğu günün sabahı ise en yakın arkadaşı ile sosyal paylaşım sitesi üzerinden nöbet kulübesi ve askeri araçla çekilmiş fotoğrafını paylaştığı görüldü. Barış’ın büyüdüğü 3 odalı müstakil evdeki odasına hayattayken bir arada olamadığı annesi ile kendisinin fotoğrafı aynı çerçeve içinde konuldu.