Kayseri Şehit Aileleri Derneği'nden Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Şehit Aileleri Derneği'nden Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Paylaş
Şehit Aileleri Derneği'nden Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

Şehit Aileleri Derneği'nden Başkan Büyükkılıç'a ziyaret

KAYSERİ, (DHA) - TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ve dernek yöneticileri, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin ziyaretinde bir kez daha tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize sıhhat ve selamet temennisinde bulundu. Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç, "Onların duasını almak bizim için aslolandır. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Zor bir coğrafyadayız. Herkesin bu ülkeden medet umduğunu biliyoruz. İnşallah Ay Yıldızlı Türk Bayrağımıza, vatanımıza, milletimize ve devletimize sahip çıkacağız. Bizim buralarda bu hizmeti vermemize Cenabı Allah’ın izniyle imkan sağlayan şehitlerimize minnet duyuyorum" dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan da, vatanın birlik ve beraberliği için canlarını vermeye her zaman hazır olduklarını kaydetti. Barış Pınarı Harekatı ile başlayan sürecin ülkenin büyüklüğünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Üçkan, "Bu süreçle oyun kurucu olduğumuzu da göstermiş olduk. Bunu sağlayan ülkemizin yöneticilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı