Kaş Şehit anneleri ve gazilerle iftar

Şehit anneleri ve gazilerle iftar

Paylaş
Şehit anneleri ve gazilerle iftar

Şehit anneleri ve gazilerle iftar

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - ANTALYA'nın Kaş ilçesinde şehit, gazi ve engelli anneleri ve ailelerinin katılımıyla iftar programı düzenlendi.
Kaş Kaymakamlığı ve Kaş Belediyesi işbirliğinde Anneler Günü ve Engelliler Haftası dolayısıyla iftar programı düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki programa Kaymakam Ulaş Akhan, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Garnizon Komutanı Deniz Yarbay Erçin Birsen, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Kaya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Göktaş, Vakıf Müdürü Ayhan Yıldırım, şehit, gazi ve engelli anneleri, aileler ve şehit yakınları katıldı.
Kaymakam Ulaş Akhan, "Bugün Anneler Günü ve bu hafta Engelliler Haftası. Bugün hep birlikte bir aradayız. Şehit annelerine, yakınlarına, gazilerimize şunu ifade etmek istiyorum. Şehit anneleri olarak, bu ülkeye en değerli varlıklarınızı feda ettiniz. Bu ülkenin her ferdi olarak size minnet ve şükran borçluyuz. Sizler için ne yapsak azdır. Her gününüzde, her sıkıntınızda devlet olarak yanınızdayız. Bunun bilinmesini istiyorum. Engelli yurttaşlarımız için ilçemizde projeler gerçekleştirmek istiyoruz. Onların yaşamını engelsiz hale getirmek için çalışıyoruz, çalışacağız. Onlar için engelsiz yaşam koşulları oluşturmanın gayreti içindeyiz. Onların da sorunlarının çözümü için devlet olarak yanlarındayız" dedi.
Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş da "Tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum. Anne olmak, hele şehit annesi olmak çok zor. Anneler, evlatlarını büyütmek, onları hayata hazırlamak gibi zor bir görev yapıyor. Şehit annelerine sabır diliyorum. Hepinizin önünde saygı ile eğiliyorum" diye konuştu.
Yemekte Kaymakam Ulaş Akhan ve Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş tarafından 15 şehit, gazi ve engelli annesine birer belge ve çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı