Gündem Şehit babasını gururlandıran pankart

Şehit babasını gururlandıran pankart

Paylaş
Şehit babasını gururlandıran pankart

Terör saldırısında şehit olan Yüzbaşı Murat Üçöz için Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na asılan pankart babasını duygulandırdı

Cem Kerpiççiler yazdı.

Hakkari 2'nci Hudut Tugay Komutanlığı'nda görevli personelin Çukurca'dan Van'a intikali sırasında konvoya bölücü terör örgütü tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda şehit düşmüştü Yüzbaşı Murat Üçöz.

31 Mayıs'ta Şırnak'taki helikopter kazasında şehit düşen Tümgeneral Aydoğan Aydın ile birlikte de görev yapmıştı 33 yaşındaki Yüzbaşı. Dayısı Nihat Koç en son düğününde görüştükleri yeğeninin tüm arzusunun askerliği dört dörtlük yapmak olduğunu söylüyordu.

PANKART ASILDI


Önceki gün Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçına saat 18.30'da gidip taraftarları ve oyuncuların ısınmaya çıkışını da izlemeyi sevdiğimden pankartlara bakarken gözüm takılmıştı aslında. "Şehit Yüzbaşı Murat Üçöz ve tüm şehitlerimize rahmet ve saygıyla" FEDER pankartı hoşuma gitmişti. Hiçbir zaman unutulmamaları gereken şehitlerimize dair o küçük ama aslında çok 'büyük' pankarta emeği geçen kimse varsa gönülden kutluyorum.


Yüzbaşı Murat Üçöz

'BEN HAYATIMDA 3 KERE GURURLANDIM'


Dün twitter'da Ali Kutay adlı kullanıcının yazdığı not ise o pankartın ne kadar büyük bir anlam taşıdığını ortaya koyuyordu: "Ben hayatımda 3 kere gururlandım. Oğlum asker olduğunda, oğlum şehit olduğunda ve dün gece oğlumun ismini statta gördüğümde." Bu cümlenin ardından kurulacak hiçbir tümce yok aslında...


Baba Tümen Üçöz