Gündem Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın evinde yas

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın evinde yas

Paylaş
Şehit Binbaşı Ahmet Karaman'ın evinde yas

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün öğleden sonra PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Ahmet Karaman'ın (43) Pendik Kaynarca'daki evine ateş düştü

Binbaşı Karaman’ın şehit olduğu haberi, ailesine akşam saatlerinde askeri yetkililer tarafından bildirildi. Haberin duyulması üzerine, şehit binbaşının oturduğu ev ile sokağa Türk Bayrakları asıldı. Komşularının da evlerine bayrak astıkları görüldü.

Şehit Binbaşı Ahmet Karaman için sokağa taziye çadırı kurulurken, komşuları da acılı aileye başsağlığı ziyaretinde bulundu. Şehit Binbaşı’nın eşi Özlem Karaman’ın yarın yapılacak uğurlama töreni için Mardin’e gittiği öğrenildi.



ANNESİNİN YANINA GÖMÜLECEK


Evli ve 2 çocuk babası, 43 yaşındaki Şehit Binbaşı Ahmet Karaman’ın cenazesi, Mardin’de yarın yapılacak törenin ardından İstanbul’a getirilecek. Şehit Binbaşı için Pendik Dumankaya Camii’nde ikindi vakti tören düzenlenecek. Törenin ardından, Şehit Binbaşı Ahmet Karaman, vasiyeti üzerine Tepeören Mezarlığı’nda annesinin yanına gömülecek.


Uğur AYAZSIN / İstanbul, (DHA)