Yaşam Şehit ikizleri için '15 Temmuz' sergisinde gözyaşı döktü

Şehit ikizleri için '15 Temmuz' sergisinde gözyaşı döktü

Paylaş
Şehit ikizleri için '15 Temmuz' sergisinde gözyaşı döktü

Adana'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında açılan fotoğraf sergisinde, darbe girişiminde şehit düşen polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası, evlatlarının fotoğraflarını öperek ağladı

Adana'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında ve sonrasında çekilen fotoğrafların yer aldığı "15 Temmuz" sergisi şehit ailelerinin katılımıyla açıldı.

Haberin Devamı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Anadolu Ajansı (AA) foto muhabirleri tarafından çekilen fotoğrafların ağırlıklı olduğu Adana Müzesi'ndeki serginin açılışını, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşenlerin aileleriyle yaptı.

Serginin gezilmesi sırasında, Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Daire Başkanlığının Gölbaşı'ndaki tesislerinin F-16 savaş uçaklarınca bombalanması sonucu şehit düşen Ahmet ve Mehmet Oruç'un babası Ali Oruç, gözyaşlarını tutamadı.

Oğullarının sergideki fotoğraflarını öpen baba Oruç, Vali Demirtaş ve diğer şehit aileleriyle 15 Temmuz akşamı ve sonrasında çekilen fotoğrafları tek tek inceledi.

Kur'an-ı Kerim'in okunduğu ve sinevizyon gösterimlerinin yapıldığı etkinlikte, 15 Temmuz'da şehit düşenlerin öz geçmişlerinin okunması sırasında bazı şehit aileleri ağladı.

Haberin Devamı

AA