Gündem Şehit oğlunun acısına dayanamayan anne kalp krizi geçirdi

Şehit oğlunun acısına dayanamayan anne kalp krizi geçirdi

Paylaş
Şehit oğlunun acısına dayanamayan anne kalp krizi geçirdi

İstanbul Beşiktaş’taki bombalı saldırıda şehit düşen polis memuru Yasin İke’nin annesi Yeter İke, oğlunun acısına dayanamayarak kalp krizi geçirdi. Yeter İke'nin anjiyo olacağı açıklandı

İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısında şehit düşen polis memuru Yasin İke’nin annesi Yeter İke, oğlunun dün defnedilmesinin ardından evine giderek taziyeleri kabul etti. Akşam saatlerinde göğüs ağrısı şikayetleri artan anne, oğlunun acısına dayanamadı.



YOĞUN BAKIMA ALINDI

Yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan acılı anneye burada yapılan ilk müdahale ardından eğitim ve araştırma hastanesine sevk edildi.



Kalp krizi geçirdiği belirlenen anne Yeter İke, kalp ve damar servisinde yoğun bakıma alındı. Anne İke’nin kalp damarlarından birinin tıkalı olduğu ve anjiyo yapılacağı açıklandı.

İstanbul Beşiktaş'ta PKK’lı teröristlerce geçen cumartesi gecesi düzenlenen hain saldırıda 37'si polis ve 7'si sivil olmak üzere 44 kişi şehit olmuştu. Yasin İke de (31) Beşiktaş Vodafone Arena önündeki terör saldırısında şehit düşen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuruydu. Bekar olan şehit polis, Kayserili bir ailenin 4 çocuğundan en küçüğüydü.

Yasin DALKILIÇ/KAYSERİ, (DHA)







İstanbul Beşiktaş'taki patlamanın meydana geldiği 'Beleştepe'nin adı 'Şehitler Tepesi' oluyor



Beşiktaş'taki saldırıda şehit sayısı 44'e yükseldi



Beşiktaş'ta patlama anı kameralara yansıyan canlı bombanın kimliği araştırılıyor