Gündem Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Paylaş
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Diyarbakır'dan görev dönüşü Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde meydana gelen kazada şehit olan İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü'nde görevli 27 yaşındaki polis memuru Gökmen Adıgüzel'in cenazesi, memleketi Gaziantep'te gözyaşları arasında toprağa verildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görevli Gökmen Adıgüzel meslektaşları Recep Demirgil ve Bünyamin Atak, dün Diyarbakır’daki görevini tamamladıktan sonra İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı.

Polis memuru Recep Demirgil yönetimindeki 34 UVA 98 plakalı otomobilin Malatya-Kayseri karayolunun 44’ncü kilometresinde kontrolden çıkarak şarampole devrilmesi sonucu şehit olan 27 yaşındaki Gökmen Adıgüzel’in cenazesi, memleketi Gaziantep’e getirildi.

Bekar ve 8 çocuklu Adıgüzel ailesinin en büyük çocuğu olan şehit polis için Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde tören düzenlendi. Törene Gaziantep Valisi Erdal Ata, 5’inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Özel Harekat Daire Başkanı Cemil Tonbul, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selami Yetkinşekerci, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, şehit polisin ailesi, yakınları ve meslektaşları katıldı.

Şehit polisin Türk Bayrağı'na sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzunda törenin yapılacağı caminin bahçesine getirildi. Cenazenin camiye getirilişi sırasında gözyaşı döken ve zaman zaman fenalaşan şehit polisin annesi Miyase Adıgüzel, kadın polisler tarafından teselli edildi. Şehit polisin babası Hanifi Adıgüzel ise başsağlığı dileyenlerin yanında ayakta durmakta güçlük çekti. Şehit polisin gözyaşı döken kardeşleri de polisler tarafından teselli edildi.

Yüzlerce kişinin katıldığı törende şehit polisin özgeçmişi okundu ve saygı duruşunda bulunuldu. İkindi namazının ardından cenaze namazı kılınan şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzunda cenaze aracına konularak, götürüldüğü Yeşilkent Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Mücahit YOLCU/ GAZİANTEP, (DHA)