Gündem Şehit polise veda

Şehit polise veda

Paylaş
Şehit polise veda

Boğaziçi Köprüsü'nde dün meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım için Atatürk Havalimanı'nda cenaze töreni düzenlendi. Yıldırım'ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Hatay'a gönderildi

Boğaziçi Köprüsü’nde iki motosikletin çarpışması sonucu şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım cenazesi memleketi Hatay’a gönderilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait cenaze aracıyla Atatürk Havalimanı A Kapısı’na getirildi.

Haberin Devamı

>>>BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ'NDE FECİ KAZA!

Boğaziçi Köprüsü'ndeki trafik kazasında şehit olan polis memuru İsmail Yıldırım (Sağda)

Şehit polis Yıldırım için burada bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene şehit polisin meslektaşlarının yanı sıra baba Mehmet Yıldırım, anne Nilüfer Yıldırım ile yakınları katıldı.

'OĞLUM İSMAİL, BENİ BIRAKIP NERELERE GİDİYORSUN?'

Törende okunan duanın ardından polis memuru için helallik istendi. Şehit polis memurunun anne, baba ve yakınlarının bu sırada tabuta sarılarak, sinir krizi geçirdi. Oğlunun tabutuna sarılan anne Yıldırım "Oğlum İsmail, seni böyle mi görecektim, beni bırakıp nerelere gidiyorsun?" diyerek ağladı.

Bazı polis memurları göz yaşlarını tutamadı. Şehit Yıldırım’ın cenazesi törenin ardından, son yolculuğuna uğurlanmak üzere Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla Hatay’a gönderildi.

Haberin Devamı

DHA