Gündem Şehit polisin eşinden Rüzgar Çetin'e isyan

Şehit polisin eşinden Rüzgar Çetin'e isyan

Paylaş
Şehit polisin eşinden Rüzgar Çetin'e isyan

Rüzgar Çetin'in karıştığı kazada şehit olan polisin eşi isyan etti: Sarhoş Porsche sürücüsü cezasını çekecek

Yönetmen Sinan Çetin’in oğlunun karıştığı kazada şehit olan polis memuru İsmet Fatih Alagöz İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Gözyaşlarını tutamayarak baygınlık geçiren Alagöz’ün eşi Özlem Alagöz, asker selamı vererek, "Sarhoş Porsche sürücüsü cezasını çekecek." dedi.

Haberin Devamı

Olup bitenden habersiz olan Alagöz’ün 2,5 yaşındaki kızı Azra Su ve 4 yaşındaki oğlu Metehan'ı yakınları taşıdı. Şehit polisin ailesi Türk bayrağına sarılı tabutun yanı başından uzun süre ayrılamadı. Alagöz’ün ailesi Türk bayrağına sarılı tabuta sarılıp uzun süre ağladı. Fatih Alagöz’ün elim bir kazada öldüğünü belirten İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Alagöz’ün ailesine başsağlığı diledi. Şehitler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından tabut omuzlara alındı.

"SİNAN ÇETİN'İN OĞLU CEZASINI ÇEKECEK"

Yakınları tarafından güçlükle ayakta tutulan Özlem Alagöz asker selamı vererek yürüdü. "Sarhoş Porsche sürücüsü cezasını çekecek. Sinan Çetin’in oğlu cezasını çekecek.” diyen Alagöz, baygınlık geçirdi. Yapılan ilk müdahalenin ardından Alagöz ambulansa bindirildi. Şehit polis memuru törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çorum’a uğurlandı.

Haberin Devamı

Polis memuru Alagöz’ün, Ulukavak Mahallesi’ndeki evinde oğlunun şehadet haberini sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden öğrenen baba Ahmet-Ayşe Alagöz çiftini, aynı apartmanda oturan akrabaları teselli etmeye çalıştı. Şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı. Şehidin yakınları ve vatandaşlar da acı haber üzerine eve geldi.

ATANAMAYINCA POLİS OLDU

Evli ve 2 çocuk babası şehit polis memuru Alagöz’ün, Dumlupınar Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra atanamayınca 2007 yılında polis memuru olduğu öğrenildi. Yaklaşık 9 yıldır İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ bünyesinde görev yapan Alagöz’ün, uzun süredir trafik polisi olarak çalıştığı ifade edildi. Üç kardeşin en büyüğü olan Alagöz’ün cenazesinin yarın Çorum’da toprağa verileceği kaydedildi.

İstanbul’daki törenin ardından uçakla Ankara’ya getirilecek olan şehidin naaşı, buradan karayoluyla Çorum’a getirilerek Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konulacak. Şehidin cenazesi, yarın öğle namazından sonra Ulumezar’da toprağa verilecek.

Evin önünde taziyeleri kabul eden şehidin kardeşi Mustafa Alagöz, "Diyecek birşey yok, takdir-i ilahi. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Haberin Devamı