Manavgat Şehit polisler için mevlit okutuldu

Şehit polisler için mevlit okutuldu

Paylaş
Şehit polisler için mevlit okutuldu

Şehit polisler için mevlit okutuldu

Ömer KARÇA/MANAVGAT, (DHA)- POLİS Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümü kutlamaları kapsamında Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehit polisler için cuma namazı öncesi Manavgat Külliye Camii'nde mevlit okutuldu. Namaz sonrası vatandaşlara lokum ve çikolata ikram edildi.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle Manavgat'ta tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başlayan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan bir konuşma yaptı.

Polisin toplumun huzur ve güveninin tesis edilmesi, vatandaşların can güvenliğinin korunması, devlet otoritesinin sağlanması, suç önleyici tedbirler ile işlenen suçlarda faillerin adalete teslim edilmesi gibi birçok önemli görevi ifa ettiğini belirten Karaaslan, “Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı, demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen Anayasa ve yasalara sadakatle gece gündüz fedakarca görev yapan Emniyet Teşkilatımız toplumun her kesiminin sevgi saygı güven ve desteğini alarak halkla bütünleşmiş bir şekilde hizmetlerini geliştirerek sürdürmektedir" diye konuştu.

Manavgat'ın emsal ilçeler arasında asayiş ve emniyetin en fazla tesis edildiği ilçelerden biri olduğunu vurgulayan Karaaslan, “Bu huzur ve güven ortamının sağlanmasında bize desteklerini esirgemeyen tüm kurumlarımız ve kuruluşlarımıza vatandaşlarımıza şahsım ve teşkilatım adına şükranlarımı arz ederim" dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenin ardından İlçe Emniyet Müdürü Ömer Zafer Karaaslan, Kaymakam Mustafa Yiğit'i makamında ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Karaaslan'ı 10 Nisan Polis Günü nedeniyle tebrik eden Kaymakam Yiğit, kuruluşundan bu yana büyük başarılara imza atmış Polis Teşkilatı'nın başarılarının devam etmesini temenni etti.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle Külliye Camii'nde şehit polisler için mevlit okutuldu. Manavgat Müftüsü Abdullah Eroğlu'nun mevlit duasının ardından kılınan cuma namazı sonrası vatandaşlara lokum ve çikolata ikramında bulunuldu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı