Tokat Şehit yakınları, gaziler ve emekli polisler iftarda buluştu

Şehit yakınları, gaziler ve emekli polisler iftarda buluştu

Paylaş
Şehit yakınları, gaziler ve emekli polisler iftarda buluştu

Şehit yakınları, gaziler ve emekli polisler iftarda buluştu

İbrahim UĞUR/TOKAT,(DHA) - TOKAT Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, Polis Lokalinde düzenlenen iftar programında, şehit yakınları gaziler ve emekli polis memurları ile bir araya geldi.
Polis lokalinde gerçekleştirilen iftar programına İl Emniyet Müdür Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürleri, Şube Müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve emekli emniyet mensupları katıldı. İftar öncesi masaları tek tek gezen İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, konuklarla sohbet edip, çocuklarla ilgilendi.
İftar programında konuşan İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, ''Saygıdeğer meslektaşlarım ve kıymetli şehit ve gazi ailelerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Onların sayesinde biz buralarda huzur içerisinde yaşıyoruz. Sizler bizlere kardeşlerimizin, şehitlerimizin emanetisiniz. Kıymetli meslektaşlarım. Biz emniyet mensuplarımızı emekli gözüyle görmüyoruz. Emekli oldunuz diye kendinizi bu teşkilattan ayrı olarak görmeyin. Bizim mesleğimizin emekliliği olmaz. Biz sizi meslekten istirahate ayrılmış olarak görüyoruz. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Ailenizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum'' dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı