Isparta Şehit Yüzbaşı Çiftçi anıldı

Şehit Yüzbaşı Çiftçi anıldı

Paylaş
Şehit Yüzbaşı Çiftçi anıldı

Şehit Yüzbaşı Çiftçi anıldı

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA)- KARS'ın Kağızman ilçesi Çemçe bölgesinde yürütülen operasyon kapsamında teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi, Garnizon Şehitliği'nde dualarla anıldı.

18 Mayıs 2020 tarihinde şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi için düzenlenen anma programına ailesi, Vali Ömer Seymenoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Şarkikaraağaç Kaymakamı Onur Yılmazer, şehit aileleri, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Şehit Çiftçi ile omuz omuza görev yapan silah arkadaşları da Isparta'ya gelerek anma programına katıldı.

Anma programında Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadete ulaşan tüm şehitler ve kahraman Türk ordusu için İl Müftüsü Bayram Şahin tarafından dua edildi.

Vali Seymenoğlu anma programının ardından aileye yeniden taziyelerini ileterek devletin tüm gücüyle maddi ve manevi olarak tüm şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı