İskenderun Şehitlikler, yükümlüler tarafından temizlendi

Şehitlikler, yükümlüler tarafından temizlendi

Paylaş
Şehitlikler, yükümlüler tarafından temizlendi

Şehitlikler, yükümlüler tarafından temizlendi

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)- -HATAY'ın İskenderun ve Dörtyol ilçelerindeki şehitliklerin temizlik ve bakımını İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yükümlüleri tarafından yapılıyor.

Haklarında denetimli serbestlik kararı uygulanan ve cezaları kamu yararına ücretsiz çalışarak infaz edilen yükümlüler, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için İskenderun ve Dörtyol ilçelerinde bulunan şehitliklerin temizlik ve bakımlarını yaptı. İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'nce yapılan etkinliğe Hatay Büyükşehir Belediyesi, İskenderun Belediyesi ve Dörtyol Belediyesi destek verdi. Bundan sonraki süreçte belirli periyotlarla şehitliklerin temizlik ve bakımları yine aynı şekilde yapılacağı belirtildi.

MİLLİ BİRLİK KONFERANSLARI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından İskenderun Adalet Sarayı Konferans Salonu'nda 160 Denetimli Serbestlik Yükümlüsüne "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu" seminer düzenlendi. Seminerlerin Temmuz ayı boyunca süreceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı