Spor Seks uğruna kardeşinin yuvasını yıktı

Seks uğruna kardeşinin yuvasını yıktı

Paylaş
Seks uğruna kardeşinin yuvasını yıktı

Manchester United'ın efsanevi ismi Ryan Giggs'in kardeşi Rhodri Giggs, eşi Natasha ile seks yapan abisi yüzünden 8 yıllık ilişkisini sonlandırdığını söyledi

Manchester United’ın efsanevi ismi Ryan Giggs'in kardeşi Rhodri Giggs, eşi Natasha ile seks yapan abisi yüzünden 8 yıllık ilişkisini sonlandırdığını söyledi. Ryan Giggs ve küçük kardeşi Rhodri Giggs 3 yıldır birbirleriyle konuşmuyor. Abisi gibi futbolcu olan Rhodri abisinin 8 yıllık evlilğini paramparça ettiğini söyledi.

"BENİM İÇİN SADECE SEKSTEN İBARETTİ"



2 çocuk babası olan Rhodri olayı nasıl duyduğunu da şu sözlerle anlattı: Old Trafford Stadı’nda maçım vardı. Çok yorgun olduğum için uyuyakaldım ancak gece 3 gibi uyandığımda eşimi yanımda göremedim. Evde olmadığını fark ettim. Saat 6'da annesi elinde bir gazete ve mektupla çıkageldi. Olayı gazeteden hem de annesiyle beraber yan yana otururken öğrendim. Ardından hemen abimi aradım ve “Bu yazanlar doğru mu?” diye sordum. Ama inkar etti. O an neye inanacağımı bilemedim. Sonuçta karşınızda güvenebileceğinizi sandığınız ve güvenmek istediğiniz iki insan var. Ama daha sonra karım Natasha bana Ryan’ın ona yolladığı mesajları ve fotoğrafları gösterdi. Bunun üzerine abim kabul etmek zorunda kaldı ve benim için hiçbir şey ifade etmeyen bir olaydı, sadece seksten ibaretti, dedi. Tüm ailemi seks uğruna yıkmış oldu. Ben de kendisine sadece “Aferin, teşekkürler abi” şeklinde karşılık verdim.

"HER ŞEYE RAĞMEN DENEDİM AMA..."



Rhodri açıklamasına, "Her şeye rağmen ailemi bir arada tutmak istedim. Çünkü babam beni terk ettiğinde olan şeyin kendi çocuklarımın da başına gelmesini istemedim. Benim için çok zordu, ne yaparsam yapayım yürütemedim” diye devam etti.

"BENDEN ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ"



Rhodri, abisiyle olan ilişkisini ise şu sözlerle dile getirdi: Abimle küçükken ayrılmaz bir ikiliydik. Her şeyimizi beraber yapardık. Adeta ona tapardım. Babam bizi terk ettiğinde ise her şey değişti. Ryan 14-15 yaşlarındayken kendisine yeni bir baba figürü olarak Sir Alex Ferguson’u buldu. Ama benim öyle bir şansım yoktu. Rhodri olaydan sonra abisiyle bir daha hiç konuşmadığını ve özür beklentisi içinde olmadığını söyledi. "Sadece hayatıma devam etmek istiyorum o ikisi ise bununla yaşamak zorunda kalacak. Benim vicdanım çok temiz" şeklinde duygularını dile getirdi.

4

Haberin Devamı