Yaşam Seks yaparken gürültü çıkarınca tutuklandılar

Seks yaparken gürültü çıkarınca tutuklandılar

Paylaş
Seks yaparken gürültü çıkarınca tutuklandılar

Jessica Angel ve Colin MacKenzie çiftinin bir gün kapıları çalındı ve polis çifti tutukladı. Ancak sebebi o kadar ilginçti ki bu tutuklama Avustralya'nın en çok konuşulan haberlerinden biri oldu

Çünkü çiftin, haftanın 5 günü gerçekleştirdikleri sevişmeleri komşuları o kadar rahatsız etmişti ki en sonunda şikayetler, işi mahkemeye kadar götürdü. Gelen telefonlar sonucu polis Jessica Angel'ın 72 saat boyunca sevişme sırasında çok yüksek sesle çığlık atmasını, inlemesini ve sesini yükseltmesini yasakladı. Ancak bu yasağın hemen ertesi günü yine aynı çığlıklarla uyanan komşular tekrar şikayette bulundu ve çift polis merkezine götürüldü.

Haberin Devamı

Çiftin sevişmeleri süresince çıkardığı sesler ve çığlıklar komşularını son derece rahatsız etti. 34 yaşındaki Jessica Angel "Gürültü sınırını o kadar aşmışız ki evimizden çıkartılıp, seks yapamayacağımız söylenerek tutuklandık" dedi.

'BİR GÜN KALP KRİZİNDEN ÖLECEKTİM'

Angel'ın eşi 45 yaşındaki MacKenzie ise tepki göstererek; "Seks yapmanızın yasak olduğu bir yerde nasıl yaşayabilirsiniz ki? Bu çok aptalca. Her neyse bu durum daha çok Jessica yüzünden. Sevişmelerimiz yaklaşık 4 ile 8 saat arası sürüyor ve haftada 5 gün sevişiyoruz. Muhtemelen bir gün kalp krizinden öleceğim. Jessica beni öldürüyor." dedi.

Olayın ardından açıklama yapan polis ise "Neşeyi kaçıran polisler gibi görünmek istemiyoruz. İnsanların kendi evlerinde istediklerini yapma özgürlükleri var. Ancak bu özgürlükler başkalarının hayatına zarar verdiğinde bitiyor." dedi.

Haberin Devamı