Yaşam Seksi dans polisleri yaktı

Seksi dans polisleri yaktı

Paylaş
Seksi dans polisleri yaktı

New York'ta düzenlenen festival yürüyüşünde kostümlü kadınların polislerle yaptığı seksi danslar polislerin başına dert açtı

York'ta yasayan Karayip ülkeleri asıllı ABD'lilerin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'West Indian Yürüyüşü', bu yıl bir skandala sahne oldu. Yürüyüş sırasında, güvenliği sağlamakla görevli York Polis Departmani (NYPD) görevlilerinin, yürüyüşe katılan yarı çıplak kadınlarla seksi danslara katılması ABD kamuoyunda şok etkisi yarattı.

Haberin Devamı

York Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yürüyüş sırasında bazı polis memurlarının görevlerini unutarak, yürüyüşe katılan kişilerle cinsel temas içerikli davranışta bulunmalarının kabul edilemez olduğunu ve söz konusu polis memurları hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.

SİVİL YAPSA CİNSEL TACİZ OLUR

Sivil birisinin ayni davranışı yapması durumunda, cinsel taciz gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alınması gerektiğini belirten yetkililer, yürüyüşçülerle 'masum olmayan danslar' sergileyen NYPD elemanlarının kimliklerini açıklamadı.

Görüntülerin bir sosyal paylaşım sitesinde internet ortamına düşmesinin ardından, Yorklulardan binlerce telefon aldıklarını da belirten NYPD yetkilileri, memurlarının uygunsuz davranışları yüzünden kamuoyundan özür dilemek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5993","5993","201109","5993-1.jpg");