Bilim - Teknoloji "Seksi görünme" patenti!
Paylaş
"Seksi görünme" patenti!

Samsung'a ürünlerini kopyaladığı için onlarca dava açan Apple'a; Samsung'dan şok bir soru geldi!

Apple'ın halkla ilişkilerden sorumlu yöneticisi Phil Schiller, Samsung ile aralarındaki patent davasının duruşmasında aldığı sorularla bir hayli terledi.

Haberin Devamı

Phil Schiller, Sa şekliyle taklit etmesinin piyasada ürün satmayı zorlaştıran bir etki yarattığını vurgularken ilk Galaxy S modelinin piyasaya çıkışı sırasında gözlerine inanamadıklarını, telefonun iPhone'un kopyası olduğunu vurguladı. Mahkeme yargıcına, Samsung'un kendi telefonlarını aynen kopyalamasından dolayı büyük zararlar yaşadıklarını, çok mağdur olduklarını anlatmaya çalışan Phil Schiller, bunun Apple'ın imajına zarar verdiğinin de altını çizdi

Galaxy Tab'ın aynen iPad gibi göründüğü konusunda da ısrar eden Phil Schiller, hangi ürünün iPad hangi ürünün Samsung Galaxy Tab olduğunu ayırt edemediğini dile getirdi.

Apple'ın dünyasını zayıflatıyorlar diye suçladığı Sa

Samsung'un Galaxy Tab'ın aynen iPad'e benzediğini, yuvarlatılmış köşelerinin iPad'den çalındığını iddia ederek dava açan Apple, bu iddialarını mahkemeye kabul ettirerek Apple'ı 1.05 milyar dolar ceza ödemeye mahkum etmişti.

Haberin Devamı

Yeni dava, davanın sonucunu değiştirmeyecek ancak CHIP Online