Sağlık Seksi iç çamaşırı, zengin cinsel hayat

Seksi iç çamaşırı, zengin cinsel hayat

Paylaş
Seksi iç çamaşırı, zengin cinsel hayat

Cinsel hayatınızı renklendirmek için hayal gücünüzü biraz kullanmanız yeterli… Zengin ve doyurucu bir cinsel hayat için kendinizde küçük bir değişiklik yapmanız ve seksi iç çamaşırları giymeniz ilk adımı oluşturacaktır. Neden mi?

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı-Cinsel Terapist Op. Dr. Gökçen Erdoğan “Sağlıklı bir cinsel hayat için eşlerin birbirlerinin hoşuna gidecek şeyleri yapmaktan çekinmemeleri gerekir” diyor.

Haberin Devamı

Kendinizi seksi hissettiğinizde partnerinize de seksi görünürsünüz… Eşlerin karşılıklı vücutlarını incelemeleri oldukça erotik bir oyundur. Özellikle erkekler en çok görme duyularıyla uyarılırlar. Bu nedenle kadınların partnerinin kendisini izlemesine izin vermesi uyarıcı etki yaratacaktır. Eğer partneriniz özel iç giysilerden etkileniyorsa, kendinize değişik şeyler alabilirsiniz. Ancak bunların rahat olmalarına da özen gösterin. Kadının bazen boxer tarzı iç çamaşırı giymesi de erkeği baştan çıkarabilir. Bu nedenle arada bir ilginçlikler yapabilirsiniz. Vücudunuzu partnerinize utanmadan sergileyin. Eğer varsa, takıntılarınızı bir kenara atın. Çünkü, size değer veren partneriniz, sahip olduğunuz ufak tefek kusurları görmeyecektir. Giyilen seksi iç çamaşırları kadının kendine olan güvenini artırır ki bu da bir nevi psikolojik destekleyici etki yaratır.

Haberin Devamı

'İÇ ÇAMAŞIRLARI KİŞİLİĞİ YANSITIR'

Hepimiz biliyoruz ki insanın hayatında beğenilmek çok önemli bir yer tutar ve bir doyum sağlar. Artık kandın da erkek de rahatlığın, çekiciliğin ve seksin hayatlarındaki yerin öneminin gayet farkında… Gökçen Erdoğan, iç giyimin cinsel uyarılmayı hem kadında hem erkekte etkilediğini belirterek seksi iç çamaşırların sadece erkekler için giyildiğini düşünmenin yanlış olduğunu söylüyor. Çamaşırlar, giyenin kişiliğini, kişilik özelliklerini yansıtır. Seçilen renkler, modeller, seksapellik dereceleri kişiliğin aynasıdır aslında. Çocuksu çamaşırları seçen bir kadın bazen çizgisini değiştirerek partnerine sürpriz yapması seks hayatına heyecan getirecektir. Erkekler de kendi kişilik özelliklerini iç çamaşırı tercihlerine yansıtırlar. Dar sliplerle geniş şortlar hep kişilik özelliklerine göre bizlere bir şeyler söylemektedir.

'HİJYEN ÖNEMLİ'

En bize saklı eşyalarımız iç çamaşırlarımızdır şüphesiz. Fakat sağlığımızı en yakından tehdit edenlerin başında da gelir iç çamaşırlarımız. Vücudumuzun en hassas noktalarından biri genital bölgemizdir. Hem kadında hem erkekte hassasiyet yüksektir. Fakat kadın genital bölgesi, yapısı itibariyle daha kolay mikrop kapabilen bir hassasiyete sahiptir ve bakımı, temizliği düşündüğümüzden de önemlidir. Ayrıca Gökçen Erdoğan iç çamaşırında seksiliğin yanı sıra hijyenin de önemli olduğunu vurguluyor. İçten başlayan temizlik ve bakım, dış görüntümüzde de ferahlık sağlayacaktır, bundan emin olun… Ben seksiyim anlamına gelen leopar desenli iç çamaşırı ya da gecelik, baştan çıkarıcılığı tartışılmaz siyah dantel, erkeğin tenine değmesi bile onun uyarılması için yeterli olan saten, hem romantik hem seksi dantel, şehvetli gecelerin vazgeçilmezi kırmızı… Tercih sizin…

Haberin Devamı