Magazin Seksi pozları silinmeyecek!

Seksi pozları silinmeyecek!

Paylaş
Seksi pozları silinmeyecek!

Daha önce çeşitli gazete ve dergiler için verdiği pozların internette bazı sitelerde yayınlamasını engellemek isteyen şarkıcı Zeynep Mansur, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılğı'na şikâyet dilekçesi verdi

Şikâyet dilekçesinde kendisine ait bikinili, mayolu ve dekolte fotoğraflarının çeşitli internet siteleri ile haber sitelerinde 'fotoğraf galerisi' adı altında yayınlandığını belirten Mansur, söz konusu fotoğrafların yayınının durdurulmasını ve izinsiz kullanıldığı için ceza davası açılmasını istedi.

Haberin Devamı

Şikâyet dilekçesini işleme koyan savcılık, yaptığı incelemenin ardından takipsiz kararı verdi. Takipsizlik kararında internet sitelerinde kullanılan Zeynep Mansur'a ait fotoğrafların zamanında Mansur'un kendi isteğiyle ve yayınlanması amacıyla çekildiği belirtilerek, internette yayınlanan bu fotoğrafların yayınının durdurulmasına gerek olmadığı ifade edildi.

Mansur daha önce de sosyal paylaşım sitelerinde kendi adına açılan 39 sahte hesap nedeniyle savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Bu soruşturmanın ise hala devam ettiği öğrenildi.

Habertürk