Ekonomi Sektörde heyecanla beklenen Mazda CX-5 sahiplerini buluyor...

Sektörde heyecanla beklenen Mazda CX-5 sahiplerini buluyor...

Paylaş
Sektörde heyecanla beklenen Mazda CX-5 sahiplerini  buluyor...

Sektörde heyecanla beklenen Mazda CX-5 sahiplerini buluyor...

Mazda’nın yeni “KODO –Hareketin Ruhu" tasarım temasına sahip olan ve ayrıca motoru, şanzımanı, gövde ve şasisi ile tamamen SKYACTIV TEKNOLOJİSİ kullanılarak üretilen Yepyeni Mazda CX-5, ilk sahiplerini buldu.



Tamamen yeni platformu tasarımındaki detaylar ile sportif, yüksek çevre performansı ve segmentinin en iyi güvenlik donanımlarını bünyesinde barındıran etkileyici Mazda CX-5 , ilk etapta 2.0 litrelik benzinli manuel şanzıman 4X2 (165 BG) ve 4X4 (160BG) otomatik şanzımanla sunuluyor.

Haberin Devamı

Her bir parçası sıfırdan tasarlanan CX-5’de Mazda mühendislerinin vardıkları nokta sürüş keyfi ve performanstan ödün vermeden yakıt tüketiminde yüzde 30 iyileştirme sağlamak ve karbondioksit emisyonunda uygulanan Euro 5 normlarını aşmak olduğunu belirten Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, Mazda CX-5’in Türkiye’de 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunduklarını ve ilk sahiplerini bulmaya başladığını sözlerine ekledi.

Gelişmiş aktif güvenlik donanımı sayesinde Avrupa’da bu sınıfta bazı ilklere imza atan Mazda CX-5 sürücü odaklı bir sürüş kabini yerleşimine sahip. CX-5, kazaların önlenmesine yardımcı olmak ve herhangi bir kaza olması durumunda kazanın şiddetini azaltmak üzere tasarlanmıştır. Son teknoloji ürünü pasif güvenlik sistemlerinin yanı sıra CX-5; Şehiriçi Akıllı Fren Desteği ve Şerit Değiştirme Uyarısı Sistemi gibi en yeni aktif güvenlik teknolojisiyle donatılmıştır.

Haberin Devamı