Siyaset Selahattin Demirtaş'tan MHP'li Akşener'e destek
Paylaş
Selahattin Demirtaş'tan MHP'li Akşener'e destek

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul Aksaray'da yaptığı seçim konuşmasında MHP'li Meral Akşener'e sahip çıktı. Demirtaş, 'Bakın bir kadın vekile, Meral Hanım'a, Meral Akşener'e kadın kimliğini de hedef alarak ahlaksızca bir kampanya başlatmak istediler' dedi

A Haber'de yayınlanan Gece Ajansı programında, Cemil Barlas'ın "Meral Akşener'in de mi kaseti var, nasıl ele geçirdiler?" sorusuna "Cemil Bey'in dediği çok önemli. O kaseti olan biridir ve şu an esaret altındadır" cevabını veren ve büyük tartışma yaratan gazeteci Latif Erdoğan, twitter'dan açıklama yaptmıştı. Var olduğunu iddia ettiği kasetin montaj olduğunu söyleyen Erdoğan, kaseti kendisine izletmek isteyen kişinin adını, savcılıkta açıklayabileceğini ifade etmişti.

Haberin Devamı

"MÜSLÜMAN GÖRÜNÜŞLÜ MÜNAFIKLAR"

Haberler sonrası MHP'li Meraş Akşener çok sert çıkmış ve "Müslüman görünüşlü münafıklar" ifadesini kullanmıştı. Böyle asılsız iddialarla, partisi MHP'nin tartışmaların içine çekilmek istendiğini de söyleyen Akşener, "MHP'yi benim üzerimden tartışmaların içine çekmek istiyorlar. Ancak 8 Haziran'a kadar hukuk konuşacak" demişti.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer30773","30773","201505","30773-304234.jpg","1", "0","Demirtaş'tan MHP'li Meral Akşener'e destek");

DEMİRTAŞ DA AKŞENER'E SAHİP ÇIKTI

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İstanbul Aksaray'da yaptığı seçim konuşmasında MHP'li Meral Akşener'e sahip çıktı. Demirtaş, 'Bakın bir kadın vekile, Meral Hanım'a, Meral Akşener'e kadın kimliğini de hedef alarak ahlaksızca bir kampanya başlatmak istediler. Tarzları bu. Çirkinlik. ' dedi.

"DOMUZ NEYMİŞ GÖSTERECEĞİZ SİZLERE"

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, kendisiyle ilgili 'Domuz eti yedi' yönündeki iddialara da çok sert çıktı. Selahattin Demirtaş, "Şahsımı ve arkadaşlarımı hedef alan her gün bir iftira kampanyasıyla karşı karşıyayız. Ve dikkat edin kimler yapıyor bunu halkın parasını çalıp yerken domuz gibi şişenler bunu yapıyorlar. Dikkat edin daha çok onlar yapıyorlar. Niye? HDP gelirse AKP'nin rant hortumları kesilecek. Vallahi kesilecek doğru. Sizi domuz gibi seğirten hortumları keseceğiz merak etmeyin. Domuz neymiş göstereceğiz sizlere. Yalan ve çirkin iftiralarla kampanya yürütecek duruma gelmişleres hiç merak etmeyin. İçiniz rahat olsun." diye konuştu.