Gündem Selçuk Üniversitesi 13 öğretim üyesi alıyor. Öğretim üyesi başvuruları nasıl yapılır?

Selçuk Üniversitesi 13 öğretim üyesi alıyor. Öğretim üyesi başvuruları nasıl yapılır?

Paylaş
Selçuk Üniversitesi 13 öğretim üyesi alıyor. Öğretim üyesi başvuruları nasıl yapılır?

Selçuk Üniversitesi fakülte ve meslek yüksekokullarına 2 profesör ve 11 doktor öğretim üyesi alıyor. Başvurular 15 Mayıs’ta sona erecek. İşte ilanın detayları…

Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Fen Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Eğitim Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi, Çumra Meslek Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beyşehir Ali Akkanat Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Kadınhanı Faik İçil Meslek Yüksekokulu’na 13 öğretim üyesi alıyor. Selçuk Üniversitesi öğretim üyesi başvuruları nasıl yapılır? İşte ilanın detayları…

Haberin Devamı

GENEL AÇIKLAMALAR

1. Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir.

2. Adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesindeki genel şartları ve ilanda belirtilen özel şartları taşımaları gerekmektedir.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

3. Müracaat eden adayların Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyeliği Kadrolarına Başvuru ile İlgili Atanma ve Yükseltme Ölçütleri ve Uygulama Esaslarında belirtilen koşullara uyup uymadığı Üniversitemizce oluşturulacak "Bilimsel Dosya İnceleme Komisyonu" tarafından incelenecek olup, bu inceleme sonucunda aranan koşulları taşıdığı tespit edilen adayların müracaatları kabul edilecektir.

4. Doçent kadrosuna profesörler, doktor öğretim üyesi kadrolarına profesör ve doçentler başvuramazlar.

Haberin Devamı

5. Başvuru yapan adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması halinde atamaları yapılmayacak ve ataması yapılmış olanlar ise iptal edilecektir.

6. Adaylar ilan edilen kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapabilirler.

7. Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş olan FETÖ/PDY, PKK ve DAEŞ başta olmak üzere tüm terör örgütleriyle herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmamak.

8. Yapılacak arşiv araştırması resmi güvenlik soruşturması sonucunda şüpheli ya da sakıncalı halleri bulunmamak.

9. Başvuru süresi bu ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün (30/04/2019-15/05/2019) olup, süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmeyecektir.

10. Başvuru evrakları geri iade edilmeyecektir.