Magazin Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra resmen boşandı!

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra resmen boşandı!

Paylaş
Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra resmen boşandı!

Geçtiğimiz günlerde boşanacakları iddia edilen ve çıkan bu iddiaları ilk kez posta.com.tr'ye doğrulayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, bugün Beykoz Adliyesi'nde görülen duruşmada resmen boşandı. Selin Ciğerci, adliye çıkışı basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ikilisi 2019 senesinde görkemli bir düğünle evlenmişti. Her defasında birbirlerine olan aşklarını haykıran ikili, bu sefer herkesi şaşırttı. Geçtiğimiz günlerde boşanacaklarını açıklayan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, ikilisi bugün Beykoz Adliyesi'nde tek celsede boşandı.

Haberin Devamı

SELİN CİĞERCİ'DEN İHANET İDDİALARINA YANIT

Adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını ayak üstü yanıtlayan Selin Ciğerci, "Hepimiz için hayırlısı olsun" dedi. Selin Ciğerci'ye ayrılık iddialarının sorulmasının ardından, Selin Ciğerci, "İhanet söz konusu değil" ifadesini kullandı. Adliyeden peş peşe çıkan ikili ayrı araçlarla Beykoz'dan ayrıldı.

SELİN CİĞERCİ VE GÖKHAN ÇIRA ORTAK BİR BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, boşanmanın ardından sosyal medya sayfalarından ortak bir açıklama yaptı. Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, şu ifadeleri kullandı, "Biz birbirimizi çok sevdik çok da çabaladık ama ne yazık ki bu ilişkiyi devam ettirmeyi başaramadık. Zaman ne gösterir bilemeyiz ancak kısaca şunu söyleyebiliriz ki biz aynen başladığımı gibi birbirimize sevgimizi ve saygımızı koruyarak ayrıldık. Özelimizi, hayatımıza, değerlerimize saygı gösteren herkese teşekkür ederiz."

Haberin Devamı