Magazin Selin Şekerci 'Kızım' dizisine dahil oldu! Selin Şekerci kimdir?

Selin Şekerci 'Kızım' dizisine dahil oldu! Selin Şekerci kimdir?

Paylaş
Selin Şekerci 'Kızım' dizisine dahil oldu! Selin Şekerci kimdir?

Acun Ilcalı'nın sahip olduğu TV8'in yeni dizisi 'Kızım'a son olarak 'Sevgili Komşum' filminde rol alan ünlü oyuncu Selin Şekerci dahil oldu. Haberi dizinin resmi Twitter hesabı duyurdu.

TV8'in yeni dizisi "Kızım" ilk 4 bölümü geride bıraktı. Yeni bölümde ise diziye "Melekler Korusun" adlı projeyle ünlenen ve son olarak 'Sevgili Komşum' filminde rol alan Selin Şekerci dahil oluyor. "Kızım" dizisinin resmi Twitter hesabı "Selin Şekerci de artık Kızım‘da! Bakalım nasıl bir rol ile ekranlarda olacak? Hoş geldin @selinlikli" şeklinde duyurdu. Şekerci de bu tweet'i retweet etti.

Haberin Devamı

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

1 Haziran 1988 yılında dünyaya gelen Selin Şekerci aslen İzmirlidir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir’de alan Selin Şekerci İzmir Devlet Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi tamamlamıştır. 18 yaşında İstanbul’a gelen Şekerci dizi ve reklamlarda oynamaya başlamıştır.

1,68 boyunda ve 57 kilo olan Selin Şekerci 2009 yılında yayınlanan Melekler Korusun dizisiyle ünlenmiştir .Ardından 8 Temmuz 2016’da ATV ekranlarında başlayan Rengarenk dizisinde Renk karakterini canlandırmıştır. Şekerci şimdilerde bu sezon başlayan Kızım dizisinde rol alacak