Magazin Selin Şekerci Öykü'nün annesi olacak! Kızım 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Selin Şekerci Öykü'nün annesi olacak! Kızım 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Selin Şekerci Öykü'nün annesi olacak! Kızım 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Kızım dizisinin yayınlanan son fragmanında Selin Şekerci'nin rolü az-çok belli oldu. 5. bölümde ünlü oyuncu Öykü'nün annesini canlandıracak.

Kızım dizisi yeni bölümüyle cuma akşamı ekrana gelecek. 5. bölümde Cemal bir barda dans eden bir kadını (Selin Şekerci) takibe alıyor. Kadının yanına gittiğinde ise her şey netlik kazanıyor. Cemal, Öykü'nün annesine "Öykü'nün babası ben miyim?" diye sorarken genç kadının vereceği cevap merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

ÖYKÜ'NÜN HASTALIĞI NE?

Öykü, Çocuk Esirgeme Kurumu'na tam götürülecekken Demir bir anda çıkageldi ve 'kızını' kurtardı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise ikili yepyeni bir sabaha uyanırken birlikte okula hazırlandığı kısımlar tebessüm ettirdi. Fakat, artık Demir, Öykü'nün ağzından tüm gerçekleri duymak istiyor. Öykü'nün ne söyleyeceği merak konusu olurken hastalığı yavaş yavaş ilerlemeye başlıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Demir, Uğur'un başına açtığı büyük beladan kurtulmak için büyük riskler alacağı bir tercih yapar. Seçtiği yolun, Öykü ile olan ilişkisini nasıl etkileyeceğini ve vicdanını ne kadar rahatsız edeceğini düşünecek kadar vakti olmamıştır.

Cemal intikam planına Öykü'yü dahil etmekte gecikmemiş ve Öykü'nün karşısına çıkmıştır. Öykü ve Cemal karşılaşması beklenmedik sonuçlar doğuracakken, Demir bu hamleden haberdar olacak mıdır?

Haberin Devamı

Demir, Öykü'nün teyzesine ulaşmak için başını derde sokacak seçimler yapar ve gizemli teyzenin karşına çıkar.

Tüm bunlar olurken, Demir'in yaptığı hatalar Öykü'yü sonsuza kadar kaybetmesine yol açacak sonuçları karşısına çıkarmıştır ve Demir hazırlıksızdır.