Magazin Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in 4 yıllık aşkı bitti

Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in 4 yıllık aşkı bitti

Paylaş
Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in 4 yıllık aşkı bitti

Selin Şekerci-Kaan Taşaner çiftinden düğün tarihi beklenirken ayrılık haberi geldi

Oyuncu çiftin 4 yıllık ilişkilerini noktaladığı öne sürüldü. İddiaya göre yaşadıkları sorunları aşamayan Selin Şekerci ve Kaan Taşaner, ayrılık kararını yaklaşık 2 ay önce aldı.

Çift son zamanlarda kavga haberleri ile gündeme geliyordu.


SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?


Arap bir baba ve Azeri asıllı bir annenin kızları olan Selin Şekerci, 1 Haziran 1988 tarihinde dünyaya geldi. 8 yaşına kadar bale eğitimi aldı. İlkokul, ortaokul ve liseyi doğduğu şehir olan İzmir’de okudu. Annesinin ısrarıyla tiyatro kursuna katılan Selin Şekerci, önce İzmir’de özel bir tiyatroda çocuk oyunlarında oynadı. Ardından İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yer aldı. 2006 yılında 18 yaşındayken İstanbul’a taşınan Selin Şekerci, ekran macerasına reklam projeleriyle başladı. Tariş Zeytinyağı, Turkcell Cellocan, Panda reklam filmlerinde de oynadı.

Hakan Gence'ye röportaj veren Selin Şekerci, küçük yaşta ailesindeki parçalanmanın kendisini asosyal yaptığını söylüyor. Sahnedeki karşılıksız sevilme duygusunun ve 8 yaşında geçirdiği trafik kazasının onu oyunculuğa ittiğini şöyle anlatıyor:

“Sekiz yaşımdaydım. Bale yapıyordum ve hayalim balerin olmaktı. Ama caddeden geçen bir belediye otobüsünün altında kaldım. Altı buçuk ay hastanede yattım. Ayağımda çürüme oldu, kesilme noktasına kadar geldi. Birçok ameliyat geçirdim. Mucizevi bir şekilde İsviçre’den gelen bir doktor yeni deneysel bir yöntemle hayatımı kurtardı. Bir daha dans edemedim”



Selin Şekerci kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ne dedi?


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Selin Şekerci hakkındaki şikâyetinden vazgeçti


Selin Şekerci, Siyah Beyaz Aşk'a veda mı ediyor?

Haberin Devamı