Alışveriş - Moda Selülit ve çatlaklardan tek ürünle kurtulun
Paylaş
Selülit ve çatlaklardan tek ürünle kurtulun

Elancyl Slim Design Slimming Oil Selülit ve Çatlak İçin Etkili Yağ; içeriğindeki florizin ve kafeinin yağ atıcı etkisiyle yağ stoğunu azaltmaya destek olur, vücudu yeniden şekillendirir. Çatlak görünümünde hızla düzelme sağlamaya yardımcı olur. Sarmaşık ekstresinin hızlı detox etkisiyle cildi yeniler ve toksinlerden arındırır

Selülit ve çatlaklar kadınların vücutlarında kurtulmak istedikleri en büyük dertlerden.

Yaz gelmeden, tek ürünle bu iki dertten kurtulabilirsiniz.

Elancyl Slim Design Slimming Oil Selülit ve Çatlak İçin Etkili Yağ; etkin içeriği ile vücudunuzu yeniden şekillendirir, selülit ve çatlakları azaltır ve cildinizi yeniler. Formülünde yer alan yağ giderici, florizin ve kafein ile yağların vücuttan atılmasını sağlar, vücudun yeniden şekillenmesine destek olur. Çatlakların görüntüsünde hızla düzelme sağlamaya yardımcı olur. Sarmaşık ektresi ise masajla birlikte uygulandığında daha da etkin hale gelerek cildi toksinlerden arındırır, detoks etkisi yapar. Yapışkan bir yapısı olmadığından giyinmeden önce beklemenize gerek kalmaz. 7 günde zayıflama etkisini görebilmek için masajla uygulamak çok önemlidir.

Kullanma Şekli: Kullanmadan önce çalkalamak gerekir. Kalça, karın ve basen bölgelerine dairesel bir masaj ile uygulayın. Hamile ve emziren kadınlar için önerilmez. Göz ile temasından kaçınmak gerekir.

Elancyl Slim Design Slimming Oil Eczane Satış Fiyatı: 200 ml 159 TL

Haberin Devamı