Spor Semih Şentürk: Oynayıp oynamayacağım belli değil

Semih Şentürk: Oynayıp oynamayacağım belli değil

Paylaş
Semih Şentürk: Oynayıp oynamayacağım belli değil

Fenerbahçe maçı antrenmanlarını sürdüren Medical Park Antalyaspor'un oyuncusu Semih Şentürk "Şu an oynayıp oynamayacağım belli değil. Benim için zor olacak ama oynadığım takdirde Antalyaspor formasını sonuna kadar terleteceğime kimsenin şüphesi olmasın" dedi

Medical Park Antalyaspor, pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Semih Şentürk, takımının bulunduğu konumu hak etmediğini söyledi.

10 haftadır galibiyet elde edemediklerine değinen Şentürk, Fenerbahçe maçıyla çıkış yapmayı hedeflediklerini belirtti. Fenerbahçe maçı hakkında görüşlerini aktaran Şentürk "Şu an oynayıp oynamayacağım belli değil" dedi.

'KARARI BAŞKANLAR VERECEK'

Sözleşmesini feshettiğinde Fenerbahçe’ye karşı oynamama maddesi bulunduğunu belirten Şentürk "Şu an iki başkanımız da konuşuyor. Benim için zor olacak ama oynadığım takdirde Antalyaspor formasını sonuna kadar terleteceğime kimsenin şüphesi olmasın. Oynayıp oynamayacağıma iki başkanımız karar verir" diye konuştu.

Fenerbahçe’nin cezalı oyuncu sayısının fazla olmasının kendileri için avantaj olduğunu aktaran Şentürk, sahada iyi mücadele etmeleri halinde Fenerbahçe maçından 3 puanla ayrılabileceklerini kaydetti.

Haberin Devamı

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)