Türkiye (Son Dakika) Semra Çetin eşi tarafından katledildi! Kızı seslere uyandı

Semra Çetin eşi tarafından katledildi! Kızı seslere uyandı

Paylaş
Semra Çetin eşi tarafından katledildi! Kızı seslere uyandı

Mersin Erdemli'de eşi Ahmet Çetin tarafından öldürülen Semra Çetin'in cansız bedenini seslere uyanan kızı Seda Gürbüz buldu. Semra Çetin'in ilk evliliğinden olan kızı Seda Gürbüz ve annesinin öldürüldüğü sırada iş yerinde olan ve acı haberi alıp gelen kardeş Eda Gürbüz, evlerinin önünde gözyaşlarına boğuldu. Polis, Ahmet Çetin'i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olay, saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Ahmet Çetin ile 3 yıl önce evlendiği Semra Çetin arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ahmet Çetin, mutfaktan aldığı bıçakla Semra Çetin'i defalarca bıçaklayıp öldürdü.

Haberin Devamı

Semra Çetin hayatını kaybederken Ahmet Çetin ise kaçtı. Seslere uyanan Semra Çetin'in ilk evliliğinden olan kızı Seda Gürbüz, odadan çıkınca annesini yerde hareketsiz yatarken buldu. Gürbüz'ün çığlıklarına komşuları koştu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekibi Semra Çetin’in öldüğünü tespit etti. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Semra Çetin'in cansız bedeni, otopsi için Mersin Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Annelerinin cenazesi götürüldüğü sırada Seda Gürbüz ile olay sırasında iş yerinde olan ve acı haberi alıp eve gelen Eda Gürbüz gözyaşlarına boğuldu.

Polis ekipleri, Ahmet Çetin'i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmet DOĞANER/ERDEMLİ (Mersin) (DHA)

Haberin Devamı