Magazin Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Yiğit'in velayeti kime verilecek?

Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Yiğit'in velayeti kime verilecek?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Yiğit'in velayeti kime verilecek?

Sen Anlat Karadeniz 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde mahkeme günü geldi çattı. Yiğit'in velayeti Nefes'e mi yoksa Vedat'a mı verilecek?

Sen Anlat Karadeniz 1. sezon 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Nefes hakkında köy yerinde olumlu olumsuz bir sürü yorum yapılıyor. Tahir tüm bunlara göğüs gererek sevdiği kadına sahip çıkıyor. Deli Tahir'in Nefes'e sarf ettiği sözler genç kadını içten içe mutlu ediyor. Öte yandan mahkeme günü gelip çatıyor. Yiğit'in velayetinin Nefes'e mi yoksa Vedat'a mı verileceği büyük merak konusu...



Saniye Hanım bir kez daha Nefes'in kapısını çalıp Tahir'le olan ilişkisini kesmesini istiyor. Nefes ise "Ben kadın olamadan anne oldum. Siz isteseniz de ben Tahir'in kadını olamam." diyor. Diziyi yakından takip edenleri yine derinden sarsacak sahneler bekliyor.



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Vedat'ın şikayet etmesiyle, alıkoyma ve darp suçlarından tutuklanan Tahir, o tetiği niye çekmediği konusundaki sessizliğini korumakta, Nefes'i de kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Nefes'in umudu, Tahir'in inadının kırılmasına neden olur. Vedat ise, Tahir'in esaretini kendi yararına kullanmakta, yaklaşan velayet davası için şahitlerini toplamaktadır. Velayet için hamlelerini garantiledikten sonra Nefes'e teklifini yapar; Bana gel, Tahir kurtulsun. Nefes ise Tahir'in esaretiyle Vedat'ın baskısı arasında ezilmektedir. Ancak onu asıl yerle bir edecek şey, geçmişinden gelen büyük bir sırrın açığa çıkması olacaktır.

Haberin Devamı