Magazin Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tahir ile Nefes evlendi mi?

Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tahir ile Nefes evlendi mi?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Tahir ile Nefes evlendi mi?

Sen Anlat Karadeniz 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir ile Nefes'in evlenip elenemedikleri gizemini koruyor. Tahir ailesini karşına alırken en büyük düşmanı Vedat, çirkin oyunlarına devam edip bu evliliğe engel olmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışıyor.

Çarşamba günlerinin seyirciyi ekrana kilitleyen, başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz'in 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde, Saniye Hanım Tahir ile Nefes'in evleneceklerini Vedat'a söylüyor. Bu haberle yıkılan Vedat ortalığı savaş alanına çeviriyor. Vedat Kaleli ailesine tehditler savuruyor.

"BENİ ABİ KATİLİ EDERSİN"

Mustafa da bu evliliğe razı değil. Nefes hakkında ileri geri konuşan Mustafa'ya Tahir'den çok sert tepki geliyor. Abisinin yakasına yapışan Deli Tahir "Bir daha Nefes hakkında kötü sözler edersen beni abi katili yapasın" diye uyarıda bulunuyor.



EVLENDİLER Mİ?

Nefes ile Tahir'in nikah merasimi gelip çatıyor. Nefes, Tahir ile evlenmeyi kabul ediyor etmesine ama nikahın nasıl sonuçlanacağı herkes tarafından merak ediliyor. Çünkü Tahir'in suratı sirke satıyor. Tüm bunlarında ardından Vedat ile Tahir çatışmaya giriyor. Bakalım neler olacak?



SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yiğit'in geçici velayetini kazanan Vedat, yine şeytani bir planın peşine düşer ve oğlunu da alıp otelden ayrılır. Yiğit'in nerede olduğunu bilememek Nefes'i ve Tahir'i çılgına çevirir. Bir de gayrı ahlaki hayat iddiası yüzünden Nefes Tahir'i kendisinden uzak durmaya zorlayınca, güçlü takımın her bir üyesi ayrı ayrı yerlere savrulur ve ayrı ayrı yanarlar.

Deli Tahir yine deliliğini yapar ve herkesin tekrar bir araya gelmesini sağlar. Ama bu delilik, Vedat'ın daha büyük bir planı devreye sokmasına neden olur. Nefes ve Tahir'in bu plana verdikleri karşılık, Vedat'ın asla tahmin edemeyeceği bir şeydir.






Haberin Devamı