Magazin Sen Anlat Karadeniz 22. son bölüm izle! 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Sen Anlat Karadeniz 22. son bölüm izle! 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 22. son bölüm izle! 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezonu dün akşam ATV'de ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz 22. bölüme Tahir'in yaşam savaşı vermesi ve zincirlerinden kurtulup Vedat'la ölümüne savaşması damgasını vurdu. Fakat Vedat ortadan kalktı derken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sen Anlat Karadeniz 2. sezonuyla dün akşam tekrar ATV'de seyircisiyle buluştu. Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ilk bölümde herkes Tahir'in öldüğünü zannederken genç adamın bir anda denizden çıkıp Vedat'la ölümüne savaşması büyük heyecan yarattı. Tam her şey bitti derken Vedat'ın ortaya çıkması büyük şok yarattı.

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

Tahir suyun altında yaşam savaşı verirken Nefes ise Vedat'la karşı karşıya kalır. Gözünü karartan Nefes, Tahir olmadan yaşamaktansa ölümü mü tercih edecek? Ceylan'ın kızı olduğunu öğrenen Nefes anneliğini sorgulamaktadır yoksa bu da Vedat'ın bir oyunu mudur? Vedat'tan kurtulduklarını düşünüp, mutlu günlerine dönen Kaleli ailesi genişlemektedir. Asiye'nin hamileliği evde herkesin yüzünü güldürürken, Vedat intikam peşinde gezer. Öldü sanılan Vedat'ın ilk hedefi kim olacak?

SEN ANLAT KARADENİZ 23. BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Karadeniz'in son bölümünün ardından 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir ve Nefes oğullarına sünnet düğünü düzenlerken daha da hırslanan Vedat'ın hedefinde düğünü kana bulamak var. Nefes ve Asiye'yi rehin alan Vedat'ın adamlarının karşısına Saniye Hanım tüfeğiyle dikiliyor. Tüfek ateş alırken kimin vurulduğu ise bilinmiyor. Öte yandan hamile olan Asiye, Vedat tarafından bıçaklanma tehlikesiyle karşı karşıya...

Haberin Devamı