Magazin Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde sniper'la nişan alam Vedat, Tahir'i öldürmek isterken yanlışlıkla Nefes'i vuruyor!

Sen Anlat Karadeniz'in son bölümü dün akşam ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz'in 25. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin 26. bölümünde bir türlü ölmek bilmeyen Vedat, Tahir ile Nefes'i bir arada görüyor. eline aldığı sniper'la Tahir'i hedef alyor fakat tetiği çektiği anda Nefes'i vuruyor. Vedat çığlıklar atarken Tahir gözü yaşlı bir şekilde eşini hastaneye götürmeye çalışıyor. Nefes acil olarak ameliyeta alınırken Tahir de onun için dua ediyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir, Mustafa'nın katil olmasına engel olurken kendi öfkesine hakim olamaz. Vedat'la hesaplaşmasını tamamlamaya karar veren Tahir çizgiyi aşar. Nefsine yenilen Tahir için merhametsizliğinin geri dönüşü olacak mı?

Murat, Nazar için endişelenirken sevdiğinin kendisi için Vedat'la olduğunun farkında değildir. Murat için çok büyük bir bedel ödeyen Nazar, her şey için çok geç olduğunu düşünmesine rağmen Murat'ın elinden tutabilecek mi?

Tahir vicdanının sesini dinleyip teslim olmaya karar verir. Zalimliğinin bedelini özgürlüğüyle ödemeye hazır olan Tahir, beklediğinden büyük bir bedel mi ödeyecek? Vedat'ı gömdüğü mezara girerken yanında kimi sürükleyecek?