Magazin Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yangın dehşeti

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yangın dehşeti

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yangın dehşeti

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat, Yiğit'i alıp gidince Nefes mahvoluyor. Tahir her ne kadar "Yiğit'i geri getireceğim" dese de nafile... Öte yandan bir korkunç olay daha gerçekleşiyor ve Yiğit'in kaldığı odada yangın çıkıyor.

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat Yiğit'i polis eşliğinde alıp götürüyor. Nefes çaresizce çocuğunun gidişini seyrederken Tahir Yiğit'i almak için gidiyor ama elinden bir şey gelmiyor. Saniye Hanım, "Daha başımıza çok şeyler gelecek" derken korkulan oluyor.

Haberin Devamı

YİĞİT'İN KALDIĞI ODA ALEV ALEV YANIYOR

Annesinden ve Tahir'den ayrı olduğu için aşırı mutsuz olan Yiğit bir de Vedat'ın hışmına uğruyor. Bu da yetmezmiş gibi Yiğit'in kaldığı odada mumun yuvarlanması sonucu perdeler alev alıyor. Yiğit'in durumu kritik... Kurtarılıp kurtarılamayacağı ise merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü?

Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi?

Haberin Devamı

Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?