Magazin Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz'in 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat yine Yiğit'i alıp götürüyor. Hem Nefes hem de Tahir bu gelişme sonrası kahroluyor.

Sen Anlat Karadeniz 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat polis ekipleriyle birlikte Yiğit'i alıp kendi evine doğru koyuluyor. Nefes gözyaşlarına boğulurken Tahir eşine Yiğit'i getirme konusunda söz veriyor. Saniye Hanım, Vedat'ın çocuğun öz babası olduğunu ve bunu yapmaya hakkı olduğunu söylüyor. Fakat gel görelim ki Yiğit de babasını değil Tahir'i istiyor. Bunu duyunca çılgına dönen Vedat hiç olmayacak bir şey yaparak masum çocuğu fena halde korkutuyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'in başına bir şey geldiğini hisseden Nefes oğlu için çırpınırken yanında Tahir vardır. Yiğit'i geri getireceğine söz veren Tahir, Nefes'in ardından şimdi de Yiğit'i kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Tahir dört bir yanda çaresizce Yiğit'i ararken, Yiğit kimin eline düştü?

Mercan, Nazar'ın yaşadıklarına son verebilmek için çabalamaktadır. Azimle iyileşmeye çalışan Mercan, kardeşinin yaralarına merhem olabilecek mi? Nazar için ayağa kalkıp Vedat'ın karşısına çıkabilecek mi?

Hiç tatmadığı baba sevgisini Tahir'de bulan Yiğit, baba özlemini dindirmeye çalışırken Vedat baba olmanın ne olduğunu sorgulamaktadır. Oğlunu geri almayı kafasına koyan Vedat, nasıl bir planla geri dönecek?

Haberin Devamı