Magazin Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölümde neler oldu?

Sen Anlat Karadeniz 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir ve Nefes; Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarıyor. Bu Vedat'ı fena halde sinirlendiriyor ve kasadan çıkardığı belgelerle Nefes'in başını fena halde ağrıtacağa benziyor.

Çarşamba günleri ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz'in 29. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Yiğit yangından kurtuluyor ve Nefes ile Tahir oğullarını kendi evlerine götürüyor. Vedat bu haberi aldığında çılgına dönüyor. Yiğit, Tahir'e "Baba" derken Bu Tahir'in çok hoşuna gidiyor. Fakat Vedat hiç olmayacak ve Nefes'e cehennemi yaşatacak belgeleri avukata veriyor!

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes'e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit'i Vedat'ın elinden kurtarabilecek mi?

Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat'ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir'i seçmiştir.

Nefes'i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes'i elde etmeyi başarabilecek mi?