Magazin Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes'e şok

Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes'e şok

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes'e şok

Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat'ın oyunuyla Nefes gözaltına alınıyor. Tahir eşini bırakmak istemiyor ama çaresiz! Öte yandan hem Tahir hem de Kaleli ailesi Nefes'e tam destek veriyor

Sen Anlat Karadeniz 30. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde polis ekipleri Nefes'in ellerine kelepçe takıp karakola götürüyor. Tahir eşini bir an bile yalnız bırakmazken Kaleli ailesi ise Nefes'e tam destek veriyor. Öte yandan tüm bunların sorumlusu olan Vedat, el ovuşturuyor.

Haberin Devamı

30. BÖLÜM İLK FRAGMAN

Vedat'ın son hamlesi Tahir'i "Nefes"siz bırakacağa benziyor. Tahir ya Nefes'ten boşanacak ya da eşinin hapishaneye gönderecek. Öte yandan Mustafa'nın da durumu hiç parlak değil. Gemideki silah bulunursa Tahir ve Mustafa'yı zor günler bekliyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğit'i kurtaran Tahir baba olma sevincini yaşıyor. Ne pahasına olursa olsun Yiğit'i geri vermemeye kararlı olan Tahir, bunun için her şeyi yapmaya hazır. Tahir gözünü karartmış olacakları beklerken, Vedat'ın harekete geçmesine kim engel olacak?

Saniye oğullarının başına bir şey geleceğinden endişelenirken kendi başındaki derdin farkında değildir. Saniye'nin karşısına çıkan Fikret, onu geçmişten gelen büyük günahıyla yüzleştiriyor. Saniye'nin büyük sırrı ne?

Haberin Devamı

Tahir ve Nefes Vedat'tan korkmadan yaşamaya kararlıdır. Onlar hiç tatmadıkları mutlulukları yaşayıp, aile olmanın tadını çıkarırken, Vedat hain planlarını gerçekleştirmek üzeredir. Vedat'ın Nefes'e dair elindeki büyük koz ne?