Magazin Sen Anlat Karadeniz 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes kesen düğün...

Sen Anlat Karadeniz 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes kesen düğün...

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nefes kesen düğün...

Sen Anlat Karadeniz 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Nefes ve Tahir'in düğünü gerçekleşiyor. Nefes'in tek başına horon performansı ise şaşkınlık yaratıyor.

Sen Anlat Karadeniz'in 31. bölümü 21 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm Tahir ve Nefes düğün organize ediyorlar. Tüm aile felekten bir gün çalıyor. Nefes'in Karadeniz müziği eşliğinde yaptığı dans ise nefes kesiyor.

Haberin Devamı

31. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Kaleli ailesi Nefes'i istemeye gidiyor. Nefes ilk kez gelinlik giyiyor. Tahir eşini öyle görünce adeta büyüleniyor. Tahir'in iltifatına karşılık Nefes, "Bir kadın sevildikçe güzelleşirmiş, çok seviyorsun ondandır." şeklinde karşılık veriyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nefes Vedat'ı öldürmeye teşebbüsten tutuklanırken ilk kez yalnız olmadığının farkındadır. Arkasında kocaman bir aile olduğunu bilen Nefes, Vedat'ın özgürlüğüne karşılık boşanmasını istediğini duyunca ne yapacak? Vedat'ın isteğine boyun eğecek mi, yoksa özgürlüğü pahasına Tahir'i, ailesini mi tercih edecek?

Vedat'ın, arkasından iş çevirdiğini öğrenen Fikret büyük bir sürpriz hazırlıyor. Fikret, Vedat'ın karşısına kimi çıkaracak? Vedat'ın ihanetinin cezası ne olacak?

Haberin Devamı

Vedat'ın planına karşı Tahir'in de bir planı vardır. Nefes'i kurtarmak için Tahir ne yapacak?