Magazin Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Duygusal anlar

Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Duygusal anlar

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Duygusal anlar

Sen Anlat Karadeniz 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Fatih'in vurulmasından sonra Saniye Hanım, yine hıncını Nefes'ten alıyor. Talihsiz kadın Yiğit'i de alıp evini terk ediyor. Tahir eşini almak için yine mücadele veriyor.

Çarşamba günlerinin ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz'in 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Fatih yaşam mücadelesi veriyor. Saniye Hanım, tüm bu yaşananların sorumlusu olarak Nefes'i görüyor. Üstüne gelinmesinden ve daha fazla acı yaşanmasından kaçmak için Nefes oğlunu da alıp gidiyor. Tahir de eşini bulmak için yola koyuluyor. Bakalım ikiliyi neler bekliyor?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir Nefes'e yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefes'in de Tahir'e bir sürprizi var.

Fatih, Berrak'ın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berrak'a açılması için Fatih'e yardım eden Murat, Nazar'a da derman olabilecek mi?

Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedat'ın elinden alabilecek mi?

Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefes'in sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?