Magazin Sen Anlat Karadeniz 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat, Nefes'in zayıf noktasının üzerine oynayarak kriz çıkarmaya ve kendisine bağlı kalmaya teşvik ediyor. Ama Tahir'in Nefes'i bırakmaya hiç de niyeti yok.

Çarşamba günleri yayınlanan Sen Anlat Karadeniz'in 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat bu sefer farklı bir yol izleyip Nefes'in zayıf noktasını bulup oraya oynuyor. Vedat'ın sözlerinin ardından çelişkiye düşen Nefes, Tahir'e de resti çekiyor. Fakat Tahir yine Nefes'in kapısına dayanıp onu bırakmayacağını söylüyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadeniz'e sığınan Tahir fırtınada kaybolur. Nefes, kaçırdığı tekneyle Tahir'in peşine düşer. Nefes Tahir'i bulabilecek mi yoksa Karadeniz sevdalarına mezar mı olacak?

Nazar, ailesini tercih edip Murat'a sırt çevirirken Murat ısrarcıdır. Körkütük sarhoş halde Nazar'ın kapısına dayanan Murat'a Nazar ne cevap verecek?

Tahir'den ayrı kalmaya dayanamayan Yiğit yataklara düşer. Tahir ve Nefes, Yiğit için seferber olurken Vedat ayrılık haberini almıştır. Nefes oğlu için çırpınırken, Vedat bu ayrılıktan nasıl faydalanacak?