Magazin Sen Anlat Karadeniz 41. yeni bölüm fragmanı... Tahir ailesini buldu!

Sen Anlat Karadeniz 41. yeni bölüm fragmanı... Tahir ailesini buldu!

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 41. yeni bölüm fragmanı... Tahir ailesini buldu!

Sen Anlat Karadeniz 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Tahir, oğlu ve eşini sonunda buluyor. Fakat bunu öğrenen Nefes yine izini kaybettirmeyi düşünüyor.

Çarşamba günleri ilgiyle izlenen Sen Anlat Karadeniz'in 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Tahir sonunda Nefes ve Yiğit'i buluyor. Fakat bunu duyan Nefes yine oğluyla birlikte izini kaybettirmeyi kafasına koyuyor.

Haberin Devamı

Tahir, polislerden kaçtığı için herhangi bir hamlede bulunamıyor. Öte yandan Vedat yeni planlar peşinde... Bunun içinse abisini kullanmayı düşünüyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir.

Vedat uyanıp Nefes'in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes'in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret'i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir.

Tahir, Yiğit'in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.