Magazin Sen Anlat Karadeniz 8. bölümde ne oldu? 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 8. bölümde ne oldu? 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz 8. bölümde ne oldu? 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Anlat Karadeniz 8. son bölüm ile ATV ekranlarında yayınlandı.  Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizde...

ATV dizisi Sen Anlat Karadeniz dün yine heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

TAHİR DELİYE DÖNÜYOR

Vedat'ın şiddetinden kaçmak için İstanbul'dan Karadeniz'e gelen Nefes, yine şiddetten kaçamıyor.

Tahir'in annesi, Nefes'i saçından tutup dövüyor, Tahir deliye dönüyor.

SEN ANLAT KARDENİZ 9. BÖLÜM FRAGMANI:




Sen Anlat Karadeniz'in Nefesi İrem Helvacıoğlu: Nefes olmak kolay değil



Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu kamera arkasını anlattı


SEN ANLAT KARADENİZ'İN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

SEN ANLAT KARADENİZ'DE SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit'te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz'de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa'ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat'ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat'a cephe almaya başlar. Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir'i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister. Yiğit'in kayboluşu, Nefes'in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat'tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır. Bir yandan Nefes'e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan'a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Tahir'i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca'nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır. Ancak, Vedat'ın zindanından kaçan Nefes'i, şimdi de dar kafaların zindanı beklemektedir.


Sen Anlat Karadeniz 1 milyon takipçiyi aştı!



Yangaz ne demek? Sen Anlat Karadeniz Yangaz nedir?

Haberin Devamı