Magazin Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak?

Sen Anlat Karadeniz iki haftadır ekrana gelmiyor. Dizinin takipçileri yeni bölüm için sabırsızlanıyor. Kanalların reklam alamaması sebebiyle ekrana gelmeyen dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından sorgulanıyor.

Sen Anlat Karadeniz salı günleri ekrana geliyor fakat iki haftadır ekranda değil... TRT hariç tüm kanallarda diziler yayınlamıyor. Bunun sebebi kanalların ocak ayında reklam sıkıntısı çekmesi... Uzun bir süredir ekranda olmayan Sen Anlat Karadeniz'in bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı dizinin sevenleri tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Bu süreç ele alındığında Sen Anlat Karadeniz'in yeni bölümünün 23 Ocak Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mercan, Vedat yerine Berrak'ı asmak üzereyken Tahir yetişir. Berrak'ı kurtaran Tahir, Nefes'in ondan gizli yaptıklarını öğrenince Nefes'ten hesap sorar. Vedat'ın elinde delil olmadığını düşünen kadınlar yıkılmayıp tüm güçleriyle işe sarılırken, Vedat harekete geçer. Kadınlar polisleri kapıda görünce ne yapacak? Tutuklu yargılanmalarına karar verilen Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak hapishaneye sevk edilirken hepsi kendini suçluyor. Bu savaşı gerçekten Vedat mı kazandı, yoksa her şey yeni mi başlıyor?

Haberin Devamı