Magazin Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle: 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle: 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Sen Anlat Karadeniz son bölüm izle: 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Anlat Karadeniz'in 11. bölümü bu akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde adeta yer yerinden oynadı. Tahir, Vedat'ın kafasına silah doğrulturken genç adama kelepçe takılarak tutuklandı. Diziyi ekran başında seyredemeyen diziseverler son bölümü izlemek için internette akın etti.

Sen Anlat Karadeniz her çarşamba fırtına gibi estirmeye davam ediyor. Diriliş Ertuğrul'u tahtından eden dizinin son bölümü yine heyecan vericiydi. Tahir'in Vedat'ı yakalayıp kafasına silah dayaması yürekleri ağza getirdi. Genç adamın tutuklanması ise seyirciyi ve Nefes'i üzerken Tahir'in akıbeti büyük merak konusu oldu.



Diziyi ekran başında seyredemeyenler ATV'nin sitesine girip son bölümü izlemek istediler. Sen Anlat Karadeniz 11. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜM İZLE

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar.

Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır.

Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

12. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmış değil. Fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linkten seyredebilirsiniz.

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı