Gündem Şener Şen'in filmdeki olay gerçek oldu

Şener Şen'in filmdeki olay gerçek oldu

Paylaş
Şener Şen'in filmdeki olay gerçek oldu

Usta oyuncu Şener Şen'in rol aldığı Züğürt Ağa filmindeki camide hırsızlık olayı gerçek oldu

Samsun'da caminin şadırvanında abdest almak isteyen bir kişinin montunun cebinden içinde 300 lira para bulunan cüzdanı çaldığı iddia edilen 78 yaşındaki şahıs, polisin takibi sonucu yakalandı. Hırsızlık suçundan 20 sabıkası bulunan yaşlı adam yakalanınca tövbe ettiğini söyledi. Olay, İlkadım ilçesindeki bir caminin şadırvanında meydana geldi.

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer29275","29275","201504","29275-285268.jpg","1", "0","78 yaşında camide hırsızlıktan gözaltına alındı");

20 SABIKASI VAR

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık suçundan 20 sabıkası bulunan 78 yaşındaki M.K., öğle namazını kılmak için abdest alan 63 yaşındaki Mustafa Ç.'nin yanına gelerek abdest alıyormuş gibi yapıp şadırvana astığı içinde 300 lira bulunan montunun cebindeki cüzdanı çalıp kaçtı. Yaşlı adamın, abdest alanın yanına abdest almak için gelir gibi yapıp ceketi ile güvenlik kamerasına kendisini gizleyip askıdaki monttan cüzdanı çalıp kaçması ise caminin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Şikayet üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri caminin güvenlik kamerası kayıtlarından yola çıkarak M.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden M.K., yakalanınca hırsızlık yapmaya tövbe ettiğini söyledi.

"TÖVBE BİR DAHA YAPMAYACAĞIM"

Gözaltına alınan Mehmet K'nın, suçunu kabul ederek, "Tövbe, bir daha yapmayacağım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet K. serbest bırakıldı.

AKILLARA ZÜĞÜRT AĞA GELDİ

Türk sinemasının efsane filmlerinden Züğürt Ağa'da, köyünü satıp İstanbul'a gelen Şener Şen, bir camide namaz kılmadan önce abdest alırken hırsızların hedefi oluyordu. Samsun İlkadım'da yaşanan olay akıllara Züğürt Ağa filmini getirdi