Antalya Senfonide yeni yıl coşkusu

Senfonide yeni yıl coşkusu

Paylaş
Senfonide yeni yıl coşkusu

Senfonide yeni yıl coşkusu

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası (ADSO) ve ENBE Orkestrası'nın verdiği 'Yeni Yıl Konseri' yoğun ilgi gördü.

Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu'nda, Türkiye'den ve farklı ülkelerden birçok müzisyeni bünyesinde barındıran Behzat Gerçeker'in oluşturduğu ENBE Orkestrası, ADSO eşliğinde konser verdi. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, farklı kültürlere ait müzikleri harmanlayan ENBE Grubu'nun üyeleri performanslarıyla dikkati çekti. ENBE Grubu, ADSO şefi ve müzik direktörü Oğuzhan Kavruk'un yönettiği orkestra eşliğinde popüler neşeli şarkıları seslendirdi.

Fransız ve Arjantin tangolarıyla da hareketlendirilen renkli konserde 'Ara Ne Olursun', 'Doğum Günün Kutlu Olsun', 'Dolaşayım Damarlarında', 'Düşünme Hiç', 'Gittin Gideli', 'Günaydın Sevgilim', Hayallerimi Verdim', 'Her şeye Rağmen', 'Hiç Halim Yok', 'Kalp Kalbe Karşı', 'Saman Yolu', Unutamam' gibi birçok şarkı da seslendirildi. Konserde 'İzmir Marşı' ve 'Onuncu Yıl Marşı' da seslendirildi. İzleyenler marşlara ayakta eşlik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı