Spor Şenol Güneş ateş püskürdü

Şenol Güneş ateş püskürdü

Paylaş
Şenol Güneş ateş püskürdü

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Manisaspor mağlubiyeti sonrası oyuncularına ateş püskürdü

Trabzonspor'da Manisaspor karşısında alınan şok yenilginin etkileri devam ediyor.

Maç sonunda mağlubiyete en çok üzülenler arasında yer alan Teknik Direktör Şenol Güneş, performansını beğenmediği oyuncuları sert bir dille uyardı.

Bundan sonraki maçlarda forma verme konusunda daha titiz davranacağını söyleyen Güneş'in sakatlıkları büyük ölçüde geçen Glowacki ve Engin Baytar'ı Kayserispor maçında oynatması bekleniyor. Bu arada Güneş, yeni transfer Jaja'nın yerine de Alanzinho'ya görev vermeyi planlıyor.

GÜNEŞ: ALANZİNHO GOL ATMALI

Jaja'nın gelişinin ardından yedek kulübesine çektiği Alanzinho'ya da uyarılarda bulunan Güneş, 'Bulunduğun mevki itibariyle daha çok gol atman gerekiyor. Oyuna katılımından memnunum ancak daha iyi olmalısın' dedi.

Güneş, çok istediği Makukula'nın transferi için de konuşmak istemediğini vurgulayarak, "Gerçekleşmemiş bir olayın arkasından konuşarak bir yere varamayız. Biz mevcut oyunlarımızla bir yere varmaya çalışacağız. İyi bir kadromuz var ve bu kadro ile istediğimiz noktaya ulaşacağımızı düşünüyoruz" dedi.

SERBEST VURUŞ BELİRSİZLİĞİ

Trabzonspor'da maç içerisinde kazanılan serbest vuruşları kimin kullanacağı yönünde yaşanan belirsizlik sürüyor.

Son olarak Manisaspor maçında serbest atışı kullanmak isteyen Yattara'yı, Selçuk'un topun başından uzaklaştırması ile patlak veren olayda zaman zaman Jaja da takım arkadaşları ile anlaşmakta güçlük çekiyor. Güneş'in hafta içerisindeki antrenmanlarda bu duruma el koyması bekleniyor.

YUNUS EMRE SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı